Başkan Hıra, 'Fethiye Salı Pazarı'ndaki fiyatlar gayet makul'

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Salı Pazarı'nda yaptığı açıklamada üretim maliyetlerine göre şuan pazardaki satış fiyatlarının gayet makul olduğunu söyledi.

  • 760

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Salı Pazarı’ndaki fiyatlar ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Hıra, yaptığı açıklamada fiyatların enflasyona göre gayet makul olduğunu dile getirdi. Ayrıca Hıra, Fethiye Salı Pazarı’nın kapatılması çağrısında bulundu.

FETHİYE SALI PAZARI’NDAKİ FİYATLAR GAYET MAKUL 
Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, fiyatlar ile ilgili yaptığı açıklamada “Öncelikle tüm Fethiye halkımızın mübarek Ramazanını tebrik ediyorum. Pazarlarımız rutin bir şekilde mevsim şartlarında devam ediyor, tabi mevsimin getirdiği bazı olumsuzluklar bazı sebze fiyatlarında ufak tefek yükselmelere neden olsa da çok da aşırı bir fiyat farklılığı yok. Türkiye’de malum bir enflasyon var, şimdi bu enflasyon şartlarında da üretim maliyetleri de var bu üretim maliyetlerine göre de şu anki pazarda satılan fiyatlar da gayet makul diyelim” dedi.

KAPALI PAZARLAR OLMAZSA OLMAZIMIZDIR, KALAN PAZARLARIMIZDA KAPANMALI
Başkan Hıra, Fethiye Salı Pazarı’nın daha konforlu hale gelmesi açısından yaptığı konuşmada “Bu sorun dünden bu güne olan bir sorun değil, bu yılların verdiği bir sorun. Artık günümüz çağında biz büyük zincir marketlerle ve diğer paydaşlarla rekabet edebilmemiz için şartlarımızın iyileştirilmesi bu sadece pazar esnafı için de değil aynı zamanda pazarımıza gelen vatandaşlarımızın daha rahat, daha güvenli ve daha konforlu alışveriş yapabilmesi için kapalı pazarlar olmazsa olmazımızdır. Ülkemizin birçok yerinde bu sorunlar aşıldı, Fethiye’de de bu dönem bir tane pazarımız kapandı. Şurada bir Foça pazarımız bir de Salı pazarında açık kalan alanlar var. İnşallah seçimden sonra da kim seçilirse bu sorunun üzerine eğilerek bizde tabi takipçisi olacağız. İnşallah kalan pazarlarımızı da örttürmek için çaba göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.


 

Bakmadan Geçme