BAŞKAN GÜRÜN, FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI KARACA'YI ZİYARET ETTİ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

  • 1339
BAŞKAN GÜRÜN, FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI KARACA'YI ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye binası önünde bando eşliğinde karşılanan Gürün, Karaca’yla ile birlikte Fethiye’ye önemli yatırımlar gerçekleştireceklerini söyledi.

 

Fethiye Belediye binası önünde CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, CHP'li meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılanan
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, zabıta görevlilerini selamlayıp, ardından marşlar çalan Fethiye Belediye bandosunu selamladı. Belediye Başkanı Alim Karaca, Başkan Gürün'e çiçek sunarak 'Hoş geldiniz' ifadelerini kullandı. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ile Muğla eski Milletvekillerinden Ali Cumhur Yaka'nın da yer aldığı karşılamanın ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın makamına geçen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, burada 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimleri ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu.

''AĞABEY KARDEŞ OLARAK YAPACAĞIZ''
Başkan Osman Gürün yaptığı değerlendirmede, “Çok eminim ki, Alim başkan önemli hizmetler yapacak. Fethiye’miz çok farklı sevginin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir yönetim tarzıyla yönetilecek. Dolayısıyla Alim başkan Fethiye’ye baharı getirdi.  İnşallah bundan sonra da, belediye başkanı olmadığı dönemlerde büyükşehir ile olan ilişkileri aynı şekilde karşılıklı olarak devam edecek. Yatırımlar konusunda neler yapılacağını daha önce konuştuk, karar verdik. İnşallah onları çok olağanüstü bir şey olmazsa, ağabey-kardeş olarak birlikte yapacağız” dedi.
''İKİ KARDEŞ BELEDİYE OLARAK ÇÖZECEĞİZ''

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Fethiye Belediyesi’nin güzel projeleri gerçekleştireceğinden kimsenin şüphesi olmamasını daha önce ifade etmiştim. Seçim öncesinde projelerle ilgili karşılıklı istişarede bulunmuştuk. Bu bölgenin en önemli sorunlarını daha önce paylaşmıştık. Başkanımız bu konuyla ilgili çok hassas. Alt yapı sorunlarıyla ilgili dünya bankasından almış olduğu krediyle özellikle Hisarönü ve Ovacık’ın alt yapısı sezon sonu gerçekleştirilecek. Bu bölgelerin sorunlarını iki kardeş belediye olarak çözeceğiz. Kendisine ziyaretinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Fethiye’de 25 yıl sonra CHP’nin kazanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Alim Başkana görevinde başarılar diledi.  CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ise, güzel bir seçim dönemi yaşadıklarını belirterek, 25 yıl sonra Alim Karaca ile birlikte Fethiye’yi kazandıklarının altını çizdi. CHP eski Milletvekillerinden Ali Cumhur Yaka ise, seçim sürecinde Alim Karaca’nın gece gündüz çalışmasından, Osman Gürün’ünde Muğla’yı karış karış gezmesinden dolayı teşekkür ederek, önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi. Yaka, “Bundan sonra hem Fethiye hem Büyükşehir’in yaptıkları hizmetleri savunmalı ve anlatmalıyız. Ayrıca bu arkadaşlarımızı gelecek döneme hazırlamalıyız” dedi.

Bakmadan Geçme