• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Akdenizli'den Miting Havasında 'Halk Buluşmaları'

Başkan Akdenizli'den Miting Havasında 'Halk Buluşmaları'

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli tarafından mahallelerde başlatılan halk buluşmalarına vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Seydikemer İlçesinin Yayla Mahalleleri olarak adlandırılan sekiz Mahalle de gerçekleştirilen toplantıda konuşan geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de halka dokunan hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

  • 210

Başkan Akdenizli'den Miting Havasında 'Halk Buluşmaları'

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli “Halk Buluşması” kapsamında başkan yardımcıları Mustafa Karakuş, Mustafa Tanır ve Muharrem Gökcen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, Belediye Meclis Üyeleri ve birim amirleri ile birlikte Yayla Mahalleleri Çaltılar, Çobanisa, Bekçiler, Doğanlar, Kayabaş, Seki, Temel ve Ceylan mahallelerini ziyaret etti. Başkan Akdenizli,  vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek devam eden, yapılması planlanan proje ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Akdenizli'den Miting Havasında 'Halk Buluşmaları'

“BİZE GÜVENEN HALKIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gittiği tüm mahallelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi seli ile karşılanan Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli’ nin ziyaretleri miting havasında gerçekleşirken, “Genci-yaşlısı, erkeği-kadını ile bize inanan ve güvenen tüm Seydikemer aileme çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Akdenizli'den Miting Havasında 'Halk Buluşmaları'

31 Mart tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin akabinde parti rozetini çıkartıp, kendisine oy veren vermeyen 65 Bin 851 kişilik büyük Seydikemer ailesine hizmetkârlık yapacağını belirten Başkan Akdenizli  " Seydikemer Belediyesi olarak halkımızın ayağına gidiyoruz. Halkımıza soruyoruz. Sizlerin de talepleriyle çalışmalarımızı planlıyor, ilçemizin her köşesine eşit ve adaletli hizmet götürmek için çalışıyoruz. Tasarrufu da ön planda tutarak, eserler oluşturmak, halkımızla birlikte hareket etmek için buradayız. Amacımız Seydikemer’ de yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve kolaylaştırmaktır" ifadelerinde bulundu.

Başkan Akdenizli'den Miting Havasında 'Halk Buluşmaları'

Her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyleyen Başkan Akdenizli, "Halk Buluşmaları kapsamında vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Belediye olarak her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz.  Belediye hizmetlerine daha kolay erişimini sağlamak için çözüm odaklı hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyoruz” dedi.
 

Bakmadan Geçme