• Haberler
  • Siyaset
  • Ayşe Devrim Öztürk CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı seçildi

Ayşe Devrim Öztürk CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye 15. Kadın Kolları Kurultayı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde yapıldı. Dört adayın çıktığı CHP Kadın Kolları Başkanlık seçiminde oy çoğunluğu ise Ayşe Devrim Öztürk başkanlık görevine seçildi.

  • 616

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye 15. Kadın Kolları Kurultayı yapıldı. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’nun da katıldığı kurultaya ilgi yoğun oldu.

Program, saygı duruşu akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sonrasında divan kurulu seçilerek faaliyet raporu okundu. Divan Başkanı ise Pelin Özbozdağ oldu.


Emel Türker’in adaylıktan çekildiği seçimde adaylar söz hakkı alarak kendilerini tanıttı. Sonrasında Başkan adayları Ayşe Devrim Öztürk, Onur Ekmekçi, Necla Orhon ve Güler Özyan için oy kullanma işlemine geçildi. Tamamlanan oy kullanma işleminin ardından oy sayımına geçildi.

Oyların çoğunluğunu alan Ayşe Devrim Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Kadın Kolları Başkanlık görevine seçildi.


Programda konuşan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Kadın kollarımız bizim gücümüz. Bunu geçirdiğimiz seçimlerde ve saha çalışmalarında gördük. Kadınlar bizim için çok önemli. Göreve gelen arkadaşımızı tebrik ediyorum” dedi.


Başkanlık görevine seçilen Ayşe Devrim Öztürk ise, “Büyük bir heyecanla yola çıkmıştık. Uzun süredir CHP Fethiye de siyasetin içindeyim. Bu süre içinde çeşitli görevler yaptım. Şimdi de CHP Kadın Kolları Başkanı seçildim. Bundan sonra da iyi işler yapacağım” şeklinde konuştu.

Adayların Aldığı Oylar:
Beyaz Liste Ayşe Devrim Öztürk: 120 
Mavi Liste Necla Orhon: 57
Kırmızı Liste Onur Ekmekçi 64
Mor Liste Güler Özyan: 83

Asil Yönetim Listesi:
Fethiye Arslan, Reyhan Dim, Müberra Divarcı, Hülya Fidan, Reyhan Gökçe Çalıkoğlu, Tuğçe Güçlü, Derya Kesin, Gülsüm Somyürek, Neslihan Uçkun, Günay Yıldırım

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme