Altı Nokta Derneği Çalışmalarını Anlattı

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'a ziyarette bulundular.

  • 949
Altı Nokta Derneği Çalışmalarını Anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri sürdürüyor. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı makamında ziyaret eden Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Ziyarette sıcak ve yakın ilgiyle karşılanan Altı Nokta Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın yaptığı açıklamada, “Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a seçilmesinden dolayı tebrik ediyoruz. Hem derneğimizi tanıtmak hem de çalışmalarımız hakkında bilgi vermek için buradayız. Bizi kabul ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ziyarete teşekkür ederek, “Hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum. Ziyaretinizden duyduğum mutluluğu da ifade etmek istiyorum, Sizlerin özellikle dernekleşme vesilesi ile yaptığınız faaliyetler oldukça önemli. Çünkü her birimiz engelli olabiliriz her birimizin farklılıkları söz konusu olabilir… Ama ne olursa olsun bir şekilde hayatın içinde kalmak, bunu da çeşitli etkinliklerle daha çok kesime yayma çalışmalarınız takdire şayandır” dedi.

Bakmadan Geçme