'AKP 23 Haziran'da sandığa gömülecek'

AKP İl Başkanı Kadem Mete'nin ilçelere çarpı koyamazsınız açıklamasına cevap veren CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, 23 Haziran'da AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'yi oy sayımına davet etti.

  • 1503
'AKP 23 Haziran'da sandığa gömülecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu; “31 Mart yerel seçimlerinde partimiz İstanbul’u kazandı ve iktidar partisi şirazesinden çıktı. Seçimi iptal ettirmek için ellerinden geleni yaptılar ve hiçbir kanun maddesi ile örtüşmeyen kararla seçimi iptal ettirdiler. 23 Haziran olarak belirlenen seçim tarihi için birçok belediye farkındalık yaratmak, vatandaşlarımızın demokratik hakkını kullanarak tatile gelmesi için paylaşımlar yaptı. Kimisi 23 Haziran’da kar yağışı kimisi sıcaklıkların 150 dereceye çıkacağını Muğla Büyükşehir Belediye’mizde tüm yolların İstanbul’a çıkacağını, Marmaris, Bodrum, Milas, Fethiye, Bodrum, Menteşe’mize 23 Haziran’da hiçbir yolun çıkmayacağını gösteren bir görsel paylaştı. Bu paylaşımın üstüne de 23 Haziran’da tüm yollar İstanbul’a çıkıyor yazdı. Bu paylaşımın üzerindeki çizgiyi çarpı zanneden AKP il başkanını 4 işlemini ilerletmesi için 23 Haziran’da İstanbul’a oy sayımına bekliyoruz.” dedi.

 

İstanbul’a ihanet ettik diyen anlayışın 23 Haziran seçimlerini tekrar kaybedeceğini söyleyen Zeybekoğlu iktidara en büyük dersi sandıkta vatandaşların vereceğini belirtti. AKP Genel Başkanı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı makamından demokrasi ve halkın iradesi ile nerelere geldiğini hatırlatan CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, demokrasiye, sandığa saygı duymayanlar geldikleri gibi giderler” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme