Ak partili Alkaya, 'Fethiye üzerine düşeni yapacaktır'

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Hüseyin Zafer Alkaya, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı ve Çamköy Semt Pazarlarında esnafla bir araya geldi.

  • 2332
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ak partili Alkaya, 'Fethiye üzerine düşeni yapacaktır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Muğla  Milletvekili Adayı Hüseyin Zafer Alkaya, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı ve Çamköy Semt Pazarlarında esnafla bir araya geldi.

AK Parti İlçe  Teşkilatı Fethiye’de seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti 4. sıra Milletvekili  milletvekili adayı Hüseyin Zafer Alkaya ilçe Teşkilatı ile birlikte, Günlükbaşı ve Çamköy Semt Pazarı esnafına ziyarette bulundu. Semt pazarını gezen Alkaya, esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

“FETHİYE HER ZAMAN AK PARTİYE EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERDİ”

Fethiye’nin  her zaman AK Parti’ye en güçlü desteği verdiğini belirten Alkaya, “Bugün Fethiye ilçe teşkilatımızla beraber Semt Pazarlarındayız. Pazar alışverişi yapan hemşerilerimizle, pazarcılarımız ile bir aradayız. Cumhurbaşkanımıza ve partimize destek için dolaşıyoruz. Gerçekten Fethiye  her zaman AK Partiye en güçlü desteği verdi. Durmak yok yola devam diyoruz. Ben inanıyorum ki Fethiye’den her zaman olduğu gibi  en güçlü desteği alacağız inşallah. Vatandaşlarımız, Türkiye ile ilgili oynanan oyunun farkında. Yani bize söylenen şu ‘Buralarda çok zaman kaybetmeyin, daha sıkıntılı yerler varsa oralara uğrayın’ diye. Onun için gerçekten biz vatandaşlarımızın aslında Türkiye’ye karşı olup biteni bu kadar yakından takip etmelerini, bu süreci bu kadar iyi takip etmelerinden de son derece memnunuz. İşin doğrusu bize çok söyleyecek bir şey kalmıyor. Bizim ki gönül alma babından dolaşıyoruz. Çünkü vatandaşlarımız hem kamuoyunu hem siyaseti iyi takip ediyor ve o açıdan da yaptığımız iş varsa taleplerini onları almak, gönül alma babında dolaşıyoruz. Biz vatandaşlarımızın desteğinden oldukça memnunuz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme