AK PARTİ'DEN SED MEDYA'YA ZİYARET

Ak Parti Fethiye İlçe Başkan vekili Turan Kovancı beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ile Dost Gazetelerinin ve SED MEDYA AJANS sahibi Seda Köktener'i ziyaret etti. Ziyarette Gerçek Fethiye Gazetesi yazı işleri müdürü Sıdıka Zeybek Kölemen'de yer aldı.

  • 2025
AK PARTİ'DEN SED MEDYA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ile Dost Gazetelerinin ve SED MEDYA AJANS sahibi Seda Köktener’i ziyaret eden Ak Parti Fethiye İlçe Başkan yardımcısı Turan Kovancı ‘hayırlı uğurlu olsun’ dileklerini iletti. Ak Parti Fethiye İlçe Başkan yardımcısı Turan Kovancı beraberinde yönetim kurulu üyeleri Zafer Aykaç, Cüneyt Yalçın, Sadık Özdemir ve Atik Ünlükaya ile birlikte ziyaret ettikleri Seda Köktener’e başarılar dilediler. Başkan vekili Turan Kovancı AK Parti İlçe Başkanı Bekir Eser ‘in selamlarını getirdiğini belirtip “FRT Televizyonu ve Gerçek Fethiye Gazetesi ile Radyoyu SED MEDYA AJANS olarak satın almanızdan dolayı sizleri kutluyoruz ilkeli yayıncılığın devam edeceğini umuyoruz.” Dedi.

SED MEDYA AJANS sahibi Seda Köktener ise ziyarete teşekkür ederek, “Gazeteler ve televizyon olarak sizler ve tüm Fethiye Halkından desteklerinizi bekliyoruz, bizler, ilkeli yayıncılığımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

 

 

 

Bakmadan Geçme