Ak Parti'liler Sabaha Kadar Uyumadılar (video)

Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine başkanlığını kazanmasının ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye'de de sevinç vardı

  • 1932
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ak Parti'liler Sabaha Kadar Uyumadılar (video)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de seçim sonuçlarının alınmasının ardından sokağa dökülen Ak Parti ve Erdoğan sevdalıları, yüzlerce konvoy eşliğinde caddelerde tur attı. Ak Partililerin demokrasi bayramına MHP'li gençlerin de parti bayrakları ile katıldıkları gözlendi. Ak Partililer Salı Pazarı Meydanı'nda toplanıp havai fişeklerle kutlama gerçekleştirdi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni sistem ile Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye'de de Ak Parti'ye gönül verenler ellerinde Türk bayrakları ve parti bayrakları ile caddelere fırlayıp büyük bir sevinç yaşadı.

Ak Parti sevdalıları yüzlerce araç eşliğinde Fethiye caddelerinde klaksonlar çalarak tur attılar. Aralarında kamyon ve tırların da bulunduğu araç konvoyları, sabaha kadar tur atarken; çarşı caddesindeki seçim ofisi önünde adeta bayram sevinci yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığını kazanmasının ardından seçim ofisi önünde meşaleler yakılıp havai fişekler atıldı.

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Muğla Milletvekili Hasan Özyer, Milletvekili adayı Muhittin Kayabaş, kadın ve gençlik kolları üyeleri konvoy eşliğinde Salı Pazarı Meydanı'na geçtiler. Yüzlerce araç ve yüzlerce insan Salı Pazarı Meydanı'nda ''Recep Tayyip Erdoğan'' için coşkulu sloganlar atarken, burada da meşaleler yakılıp havai fişekler atıldı.

Bakmadan Geçme