Ak Parti Heyetinden Kutlama Ziyareti

AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili Turhan Kovancı beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla SED Medya Sahibi Seda Köktener'i ziyaret ettiler.  Gazetecilerin bu anlamlı gününü kutlayan Kovancı, özverili çalışmalarından dolayı SED Medya ailesini tebrik etti.

  • 1697
Ak Parti Heyetinden Kutlama Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi ve FRT FM’i bünyesinde barından SED Medya Sahibi Seda Köktener’i ziyaret eden AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekili Turhan Kovancı; yayın hayatında başarılar diledi.

 

AK Parti Başkan Vekili Turhan Kovancı yaptığı açıklamada, “24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte FRT TV’yi ziyaret ediyoruz. Bizleri kabul ettikleri için FRT Televizyonu Sahibi Seda Köktener ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yayın hayatlarında başarılar diliyorum. Kazasız, belasız bir şekilde, sansürsüz yayınlar temenni ediyorum” dedi.

 

Ziyarete teşekkür eden SED Medya Sahibi Seda Köktener, “24 Temmuz sansürün kaldırışının yıl dönümünde AK Parti Fethiye İlçe Başkan Vekilimiz Sayın Turhan Kovancı ve yönetimi ziyarete geldiler. Yerelde medya organları çok zor durumlarda çalışıyor. Bu anlamda AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı basına çok destek olmuştur. Başkan ve nezdinde yönetim kurulunun bu anlamda gösterdikleri incelik ve ziyaretten dolayı hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme