AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI YEMEKTE BULUŞTU

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı 41 mahalle başkanları ile birlikte yemekte buluştu. Yaklaşan yerel seçimler öncesi moral, motivasyonu arttırmak için Ölüdeniz Hotel Meri'de düzenlenen yemeğe Ak Parti ilçe yönetim kurulu ve mahalle başkanları katıldı.

  • 2083
AK PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI YEMEKTE BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı 41 mahalle başkanları ile birlikte yemekte buluştu. Yaklaşan yerel seçimler öncesi moral, motivasyonu arttırmak için Ölüdeniz Hotel Meri'de düzenlenen yemeğe Ak Parti ilçe yönetim kurulu ve mahalle başkanları katıldı.
Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı mahalle başkanları ile moral ve motivasyonu arttırmak için Ölüdeniz Hotel Meri'de yemekli toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, yönetim kurulu üyeleri,mahalle başkanları ile birlikte yaklaşık 70 kişi katıldı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi moral ve motivasyonun arttırılması amacı ile düzenlenen yemekte Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın çalışmaları ele alındı. İl Başkanlığı ve Genel Merkez'den gelen mesajların değerlendirildiği yemekli toplantıda mahalle başkanlarının mahallelerindeki çalışmaları da bir bir değerlendirildi. Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan yemekli toplantının dünyanın en güzel köşelerinden birisi olan cennet Ölüdeniz'de Salper Konakçı'nın ev sahipliğinde yapıldığına dikkat çekip; Konakçı ve çalışanlarına teşekkür etti. Sarıhan; ''Bu yemek yerel seçim öncesi moral ve motivasyon olacaktır'' diye konuştu.


''AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ''

Sarıhan; ''Mahalle başkanlarımızla ve yönetim kurulumuzla birlikte akşam yemeği yemek istedik.Yaklaşan yerel seçim öncesi moral ve motivasyon olacaktır.Salı günü sayın Milletvekilimiz Yelda Erol Gökcan, İl Başkanımız Kadem Mete ve il yönetim kurulundan arkadaşlarımızla birlikte toplantı yapmıştık.41 mahallenin sorunlarını muhtarlarımız tarafından dinledik.Vatandaşlarımızın talepleri için notlar aldık.Sayın milletvekilimiz ayın 1’inde Ankara’ya geçtikten sonra Ankara'dan yapılmakta olan hizmetleri takip edecekler. İl başkanımızda Muğla’dan yapılmakta olan projeleri takip edecektir.Bizlerde buradan yapabildiklerimizi sayın muhtarlarımızla birlikte yapmaktayız.Bu arada siyasi parti üyelerimiz ve yönetim kurulumuzla birlikte fikir alışverişi yapmaktayız.Mahalle başkanlarımızla birlikte burada bir moral ve motivasyon olması amacıyla birbirimizle iletişim içerisinde Fethiye’de neler yapacağımız,Fethiye halkına nasıl hizmet edeceğimizi konuşmak için toplandık. Bizi ağırlayan Hotel Meri yetkililerine teşekkür ediyoruz.Fethiye'mizde havalar yavaş yavaş soğumasına rağmen turizmin devam ettiğini, yoğunluğun olduğunu ve bunu karşılayan tesislerimizin 12 ay açık kalması ve turizmin 12 aya yayılmasını sağlamak için ve bununla birlikte trafik sorunu,Fethiye’de turizmde çeşitliliğin artmasını sağlamak içinFethiye Belediyesi'ni Ak Belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağız”ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme