AK PARTİ'DE SMS ANKET ÇALIŞMASI

Ak Parti Muğla İl Başkanlığı SMS Anket çalışması yaptırdı. sonuçlar merakla bekleniyor.

  • 1879
AK PARTİ'DE SMS ANKET ÇALIŞMASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Muğla’da genel merkez tarafından gerçekleştirilen AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adayı ve başta Fethiye olmak üzere tüm ilçelerdeki mevcut belediye başkanları dışında belediye başkan adayının kimi görmek istedikleri ile ilgili e-temayülün ardından geçtiğimiz cumartesi günü de AK Parti İl Başkanlığı tarafından Fethiye’deki 13 bin üyeyi kapsayacak şekilde telefonla bir sms anket çalışması daha gerçekleştirildi.

Bu temayülde mevcut belediye başkan aday adaylarının yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve 27. Dönem Muğla milletvekili aday adayı Muhittin Kayabaş’ta bu sıralamanın içerisine alındı.

AK Parti Genel Merkezi bu anket çalışmalarının ardından Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığı için kesin cevabını yakında vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 40 il büyükşehir ve il belediye başkan adaylarının açıklamasının ardından gözler Muğla’da büyükşehir belediye başkan adayı ve başta Fethiye olmak üzere Muğla ilçelerinin belediye başkan adaylarının kim olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

 Fethiye’nin yaklaşık 13 bin üyesinin telefonlarına 31 Mart 2019 Belediye Seçimlerinde Fethiye İlçemizde Kimi Belediye Başkanı olarak görmek istersiniz? Şeklinde soru soruldu.

Bu bir tek sorunun altında mevcut belediye başkan aday adaylarının dışında AK Parti ilçe başkanı Kadir Sarıhan ile 27. Dönem Muğla milletvekili aday adayı Muhittin Kayabaş’ın ismi de yer aldı.

Mehmet Melih Tatlıcı ile başlayan anket şıkları Kadir Sarıhan, Muhittin Kayabaş, Ergün Kocagöz, Yusuf Çaylı,  Turgay Öztürk, Köksal Turan, Akif Arıcan, Özlem Balcı ve Kamil Çoban olarak sıralandı.

Telefona gelen mesajı gören AK Partili üyeler 10 kişinin içinden belediye başkan adayı olarak görmek istediği kişiyi bildirdi.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, “Başta Muğla ve Fethiye olmak üzere genel merkezimiz tarafından henüz belediye başkan adaylarımızla ilgili bir açıklama söz konusu değildir. E-temayül çalışmasının ardından üyelerimiz bazında telefonla belediye başkan adayının kimin olması şeklinde bir çalışma yapılmıştır. Sonuçları Genel Merkezimiz ve il başkanlığımız tarafından değerlendirilip aday açıklamasını mutlaka cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacaktır.” İfadelerini kullandı.

DÜZELTME - ÖZÜR

26.11.2018 tarihli Gerçek Fethiye Gazetemizde "E-Tamayül sıralaması belli oldu" şeklindeki haberde yer alan sıralama sehven temayül sonucu şeklinde yer almıştır. Sıralama sonuç sıralaması değil, üyelere gönderilen sms anketinde adayların yer aldığı sıralamadır. Sonuçlarla herhangibir ilgisi yoktur. Düzeltir özür dileriz.

 

 

Bakmadan Geçme