AK PARTİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları tanıtıldı.

  • 2581
AK PARTİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları tanıtıldı. Muğla’dan AK Parti aday adayı olarak 44 kişinin müracaatta bulunduğu öğrenildi.

Fethiye'deki aday adayı tanıtımına 24 milletvekili aday adayı katıldı. Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) Toplantı Salonu’nda, AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen tanıtım toplantısında; 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için başvuruda bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları tanıtıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda, AK Parti Muğla’dan Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan 44 kişi adeta vitrine çıktı.


Muğla'dan Ak Parti Milletvekili adayı olarak ilk sıralara girmek için yarışa girenler temayüle katılacak Ak Partililere kendilerini tanıttılar. Cumartesi günü Muğla'da Milletvekili aday adayları için Genel Merkez tarafından temayül yoklaması yapılacağı öğrenildi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı Milletvekili Aday Adayı tanıtım toplantısına; AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, eski AK Parti İl Başkanı ve AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı İhsan Küreci, AK Parti Fethiye kadın Kolları Başkanı Ayşe Çiftçi, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.


''19-20 YAŞLARINDA ADAYLARIMIZ VAR'' İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından tanıtım toplantısının açılış konuşmasını AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan yaptı. Sarıhan, “26. Dönem milletvekillerimizin alınan erken seçim kararı ile milletvekilliği süresi sona eriyor ve bu bayrağı tekrar ele alıp taşıyacak olan 27. Dönem Milletvekillerimizin tespiti için tavandan değil tabandan gerekli çalışmaları, tabanın sesini dinleyerek milletin iradesini meclise taşıyacak olan arkadaşlarımızın tespiti için güzel bir çalışma. Bugün burada 27. Dönem milletvekili aday adaylarımızın tanışma programı için bir aradayız. Ak Parti 18 yaş yasasından sonra seçilme yaşını 18’e indirerek bir ilke daha imza attı. Aramızda da 19-20 yaşlarında aday adaylarımız var. Hepsini bu medeni cesaretinden dolayı kutluyorum” dedi.

''13 BİN ÜYEYE SAHİBİZ''

Sarıhan; ''Birçok seçim, kongre, temayül geçirdik ama bugün burada yapılan çalışma daha bir heyecan verici. Başlangıçta 2001 yılında partimiz kurulduktan sonra ilk seçimde 2002 yılında Fethiye’den bin 800 küsur civarında üyemiz varken bugün yaklaşık 13 bin üyeye sahip olduk. 2002 seçimlerinde 16 milletvekili aday adayıyken bugün 40’ın üzerinde Milletvekili aday adayımız mevcut'' dedi. Sarıhan; ''Teveccüh büyük çünkü yol bir. Amaç hizmet ve kaliteli hizmet. Kaliteli hizmet oluşturmak için AK Parti yine bir ilki yaptı ve yaşattı. Siyaset akademilerini kurdu. Siyaset akademilerinin amacı kaliteli, eğitimli, milletin derdini dinleyen anlayan ve etrafta neler olduğunu neler yaşandığını bilen, idrak eden ve çözüm üreten bir A takımı oluşturmak üzere kuruldu. Binlerce insan bu akademiyi bitirdi ve şu an buradaki hemen hemen bütün arkadaşlarımız akademi mezunu. AK Parti bugüne kadar girdiği hiçbir seçimde bizi mahcup etmedi. Ve futbol takımında bile bırakın mağlubiyeti beraber kalsa üzülüyoruz. Bugün her seçimde Muharrem İnce’nin dediği gibi; ‘yenmiş ha yenmiş, yenmiş ha yenmiş’ şimdi inşallah bir kez daha yeneceğiz. Bu A takımız sayesinde Muğla’nın her yerini karış karış dolaşacağız, çalışacağız. ‘Teşkilatlarla barışı, Muğla’da halk ile barışı’ AK Partinin bütün aday adayları bu misyon ve vizyonla yollardadır” diye konuştu.

''YÜZDE 60'LARA VARAN OYLA CUMHURBAŞKANI SEÇTİRECEĞİZ''

AK Partinin milletvekili aday aday tanıtımlarında Fethiye’nin 7’nci ilçe olduğunu ifade eden AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, “Milletvekili aday adaylarımızın her şartta Cumhurbaşkanımızın ve partimizin yanında olacakları ile ilgili deklarasyonlarını hep beraber dinledik. Başka hiçbir partide görülmeyecek derecede samimi, sıcak ve liderine, partisine bağlı bir ekip. 20-25 yaşında arkadaşlarımız var. Genç bir ekip ve önümüzdeki seçimde lokomotif olacak, Muğla’nın koşturanı olacak bir ekip. Ben bu ekibin çok şeyler başaracağına inanıyorum. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde birlikte bütün çalışmamızı ortaya koyup, Muğla’dan en yüksek oyu almak. Ve en önemlisi liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtirip, devletin başına getirmek ilk hedefimiz'' dedi. Karakuş; ''Bunu da başaracağımıza yürekten inanıyorum. Türkiye çapında en az yüzde 60’lara varan bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızı ilk turda seçtireceğiz. Erken seçim kararının alınmasından sonra kamuoyunda konuşulanları hep beraber izliyoruz. Karşımızda olan partilerin hiçbir projesi, hiçbir söylemi bile yok. Tek söylemleri cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmasın, onun yerine kim olursa olsun. Kim olacağını da bilmiyorlar. Parti içinde cumhurbaşkanı adayı bile çıkarmaktan aciz bir ekiple yarışıyoruz. Bu yarışın sonucu zaten 15 yıldır olduğu gibi seçimden önce belli. Biz bu seçimi yine alırız ve rakiplerimize bir yenilgi daha yaşatırız” diye konuştu.

24 ADAY ADAYI KENDİNİ TANITTI

Tanıtıma katılan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları şöyle; Bülent Karakuş, Muhsin Eryılmaz, Beyazıt Aydın, Emine Koçaş Demir, Aysel Selçuk, Eylem Tan, Haluk Laçin, İhsan Küreci, Eşref Şen, Levent Akyer, İbrahim Macit Gündoğdu, Büşra Üstek, Arif Sert, Nuray Bozyer, Gültekin Akça, Muhittin Kayabaş, Bekir Tavas, Elvan Göçer, Metin Öztürk, Ali Doğan Serçek, Ramazan Sarıhan, Mustafa Kılıçarslan, Zafer Alkaya ve Mehmet Nil katıldılar. Fethiye'deki tanıtıma katılamayan Ak Parti Milletvekili aday adaylarının isimleri ise şöyle; Mehmet Yavuz Demir, Kadir Dağlı, Necati Yavuz, Hasan Kökten, İsmail Baykal, Özben Yelda Erol Gökcan, Süleyman Çoşkun, Nihat Öztürk, Gülsüm Sezer, İlyas Kaya, Mehmet İnpınar, Mehmet Özkök, Ahmet Şahin, Deryah Yazıcıoğlu Demirbaş, Cavit Okur, Mehmet Nedim Ülgün, Zafer Aktaş, İbrahim İlhan, Hakan Şahin, Temel Türkmen. Milletvekili aday adaylarının kendilerini tanıttığı 2 dakikalık kısa konuşmaların ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi sonrasında, tanıtım toplantısı sona ererken, tanıtım toplantısında Fethiyeli aday adayları hemşirelik için birer dakika daha fazla süre istediler ve bu süre verildi.

 

Bakmadan Geçme