ADD CUMHURİYET TIR'I FETHİYE'DE

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi'nin başlattığı Milli Mücadelemizin 100. ve Derneğin 30. yılları nedeni ile organize edilen 'Cumhuriyet Tır'ları Yollarda' projesi kapsamındaki 'Cumhuriyet Tır'ı' Fethiye'ye geldi. 'Rotamız Atatürk' sloganıyla, ADD tarafından hazırlanan ve Türkiye'nin 81 ilini dolaşan 'Cumhuriyet Tır'ı', Fethiye Uğur Mumcu parkında konuşlandırıldı. Vatandaşlar tarafından gezilen tırın açılışına ilgi yoğun oldu. Tırda Atatürk'lü çeşitli hediyeler satışa sunuldu. ADD Fethiye Şube Başkanı Nursel Türetken, ''ADD olarak Cumhuriyet ilkelerimizden asla taviz vermeden omuz omuza Cumhuriyetimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet tırı Salı günü akşam saatlerine kadar halkımıza açıktır'' ifadelerini kullandı.

  • 917
ADD CUMHURİYET TIR'I FETHİYE'DE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi’nin başlattığı Milli Mücadelemizin 100. ve Derneğin 30. yılları nedeni ile organize edilen “Cumhuriyet Tır'ları Yollarda” projesi kapsamında Cumhuriyet Tır'ı Fethiye'ye geldi. Fethiye Uğur Mumcu parkı girişinde konuşlanan tırın açılışına yoğun ilgi oldu. Açılışta konuşan ADD Fethiye Şube Başkanı Nursel Türetken, ''ADD olarak Cumhuriyet ilkelerimizden asla taviz vermeden omuz omuza Cumhuriyetimizi yaşatmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet tırı Salı günü akşam saatlerine kadar halkımıza açıktır. Derneğimiz Genel Merkezimize böylesine bir imkan sunduğu için teşekkür ediyoruz'' dedi.
ADD Bölge Sorumlusu Haydar Murat Topçu ise ''100 yıl önce başlattığımız Kuvayi Milliye düşüncemiz hala devam ediyor. Gerici zihniyetler ile mücadelemize ADD çatısı altında devam edeceğiz. Cumhuriyet kazanımlarımız 100 yıl önce ne kadar kıymetliyse bugün de aynı şekilde kıymetli olup, korunacaktır. Genel Başkanımız Hüseyin Emre Işık'ın örgütlü mücadelesi omuz omuza Cumhuriyetin değerlerini korumak için kullanılacaktır'' dedi.

ADD Fethiye kurucu üyelerinden Güngör Berk de ''Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96. yılına yaklaştığımız şu günlerde tam bağımsızlık olarak kurulan Cumhuriyetimizi sonuna kadar yaşatacağız. Kemalizm'in kalesi olarak durmaya devam edeceğiz. Bu mücadelemiz Cumhuriyet ve demokrasi mücadelesidir'' dedi.
Kurucu üyeler de yaptıkları konuşmalarda, Cumhuriyet tır'ı projesinin hayata geçirilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayıp; ''ADD beka sorununu Kuvayi Milliye ruhu ile yaşatmaya devam etmektedir'' ifadelerini kullandılar.


 

 

Bakmadan Geçme