ABDİOĞULLARI, 15 TEMMUZ'U KUTLADI

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlayan Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğulları, 'Fetö terör örgütünün yapmış olduğu bu kirli darbe girişimine canları pahasına görevlerinin başından ayrılmayan basın mensupları olabilecek bir felaketin önüne geçen kuvay-i milliye askerleridir' dedi.

  • 1072
ABDİOĞULLARI, 15 TEMMUZ'U KUTLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ege Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Abdioğulları, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutladı. Abdioğulları, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü seneyi devriyesinde o karanlık gece tarihin kirli sayfalarında şanlı bir zafer olarak yer aldı bunda yerel ve ulusal medyanın katkılarının kesinlikle unutulmaması gerekmektedir. Fetö terör örgütünün yapmış olduğu bu kirli darbe girişimine canları pahasına görevlerinin başından ayrılmayan basın mensupları olabilecek bir felaketin önüne geçen kuvay-i milliye askerleridir. Bu anlamda ülkemizin dış ve iç düşmanlar tarafından kuşatıldığını görmekteyiz. Bu milli mücadeleye dün nasıl sahip çıktıysak bugün ve yarın da öyle sahip çıkacağız. Rabbime 15 Temmuz’u bu yüce Türk Milletine şanlı bir tarih olarak yaşattığından dolayı şükürler olsun. Dünyanın hiçbir yerinde tankların önüne panzerlerin ve mermilerin önüne kendini siper edebilen bir başka millet yoktur. O karanlık gecede şehadet şerbetini içen tüm vatandaşlarımıza dualarımızla birlikte minnetlerimizi sunuyor darbenin önünde duran yüce Türk milletini de saygıyla yad ediyoruz.”

Bakmadan Geçme