90'LIK DEDE İLE 67'LİK NİNE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde 90'lık Galip dede ile 67'lik Adile ninenin nikahınıSeydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgözkıyarken nikah şahitliklerini çiftin mahalle muhtarları Halil Aydın ile Muhsin Alaşanyaptı

  • 1720
90'LIK DEDE İLE 67'LİK NİNE  DÜNYA EVİNE GİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Muğla'nın Seydikemer İlçesi bu nikah törenini konuşuyor. Seydikemer Belediyesi Evlendirme Müdürlüğüne başvuran 90 yaşındaki Galip Boğa ile 67 yaşındaki Adile Olpak, evlenmek istediklerini bildirdi. Nikahınında Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından kıyılmasını istedi. Çiftin evraklarının hazırlanmasının ardından Seydikemer Belediyesindeki nikahı Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı. Nikah şahitliklerini Boğalar Mahalle Muhtarı Halil Aydın ile Çaltıözü Mahalle Muhtarı Muhsin Alaşan yaptı. Seydikemer İlçesi Boğalar Mahallesinden 6 torun sahibi Galip Boğa, uzun yıllardır birlikte nikahsızyaşadığı Adile Olpak ile Seydikemer Belediyesinde düzenlenen törenle evlendi. Nikah törenine çiftin evlatları ve damatları ile yakınları da katılırken; çift ''Çok mutluyuz'' diye konuştu.

Nikahın ardından başkan Otgöz, çifte günün anısına fincan takımı hediye ederken, nikah defterini de 67 yaşındaki gelin Adile Olpak'averdi. Alkışlar arasında kıyılan nikahın ardından Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz''Kalan ömürlerinizde Allah sizi mutlu etsin'' derken, gırtlak rahatsızlığı nedeniyle konuşamayan 90 yaşındaki Galip Boğa ise ''Mutluyuz'' diye konuştu. Gelin Adile Olpak da ''40 senedir bir yerdeyiz. Mutluyuz. Yaşlandık, ayrılacak değiliz. İyi günde de kötü günde de birbirimize baktık. Bakmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı. Boğalar Mahalle Muhtarı Halil Aydın ise ''Biz üzerimize düşeni yaptık. Damada gidip gelini istedik. Kalan ömürlerinde mutlu olmalarını bekliyoruz'' dedi. Çaltıözü Mahalle Muhtarı Muhsin Alaşan da ''Nikaha şahitlik yaptık, önceden de mutluydular. Allah mutlu eylesin'' diye konuştu.


Öte yandan çiftin 40 yıldır birlikte yaşadığı 2 çocuk ve 4 torun sahibi olduğu öğrenildi. Galip Boğa'nın 2 evliliğinden 12 torun sahibi olduğu da kaydedildi.

Bakmadan Geçme