29 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI

2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci dönemi sona erdi. Fethiye'de ilk, orta ve liselerde yaklaşık 29 bin öğrenci karne aldı

  • 1179
29 BİN ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci dönemi sona erdi. Fethiye’de ilk, orta ve liselerde yaklaşık 29 bin öğrenci karne aldı. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

17 Eylül 2018 tarihinde başlayan 2018-2019 eğitim öğretim yılı birinci dönemi sona erdi. Fethiye’de binlerce öğrenciyi karne heyecanı yaşadı. Fethiye genelinde toplam 135 okul ve kurumda,  bin 126 derslikte eğitim gören 29 bin 983 öğrenci ve bin 981 öğretmenin yarıyıl tatili başladı.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Cumhuriyet İlkokulu’nda karne dağıtım törenine katıldılar. Sınıflara girerek öğrencilere tek tek karnelerini dağıtan Muzaffer Şahiner ve Faruk Kaya, öğrencilerin dinlenip ikinci döneme hazır şekilde gelmelerini istediler.

Bazı öğrenciler heyecanlanarak gözyaşlarını tutamazken, öğrencilerin hazırladıkları pankartlar ilginç görüntüler oluşturdu.

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik yaptığı konuşmasında, Öğrencilerin güvenliği konusunda büyük bir mücadele vererek, koordineli şekilde çalıştıklarını, bu konuda sürekli toplantılar yaptıklarını belirtti. Şahiner “Fethiye’de 154 Bin Nüfüs var. 29 Bin öğrencimiz var. Fethiye üniversite sınavı ve diğer sınavlarda 13 ilçe içerisinde birinci durumda. Öğretmenlerimizin, velilerimizin gayretiyle bunu başarıyoruz. Tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz çok çalıştılar 15 günlük tatili hak ettiler. Hepsine iyi tatiller diliyorum” dedi.  

 

Bakmadan Geçme