22-A ÇALIŞMALARI ASKIYA ÇIKARILDI

Patlangıç Mahallesi Muhtarı Ali Cabbar, tapusunda Patlangıç yazan herkesin imar dışında kalan tarım alanlarının askıya çıkarıldığını söyledi.

  • 4671
22-A ÇALIŞMALARI ASKIYA ÇIKARILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tapusunda Patlangıç yazan vatandaşların imar dışında kalan tarım alanlarının 22-A çalışmaları tamamlanarak askıya çıkarıldı. 15 günlük askı süresi boyunca vatandaşlar Patlangıç Mahallesi Muhtarlığına, Çatalarık Mahallesi Muhtarlığına, Tapu Ve Kadastro Müdürlüğüne, Fethiye Belediyesi Başkanlığına müracaat ederek itirazda bulunabilecekler.

Patlangıç Mahallesi Muhtarı Ali Cabbar, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Tapusunda Patlangıç yazan herkesin imar dışında kalan tarım alanlarının 22-A adında yapılmış olan çalışmanın tamamlanmış olup 15 günlük askı süreci 16.05.2019 tarihi itibari ile başlamıştır.

Askıya asılan yerler Patlangıç Mahallesi Muhtarlığına, Çatalarık Mahallesi Muhtarlığına, Tapu Ve Kadastro Müdürlüğüne, Fethiye Belediyesi Başkanlığında askıya asılmıştır. Bu süreçte vatandaşlarımızın askı listelerini kontrol ederek herhangi bir olumsuzlukları bu 15 günlük süre içinde Kadastro Müdürlüğüne müracaat ederek düzelttirebilirler. Bu 15 günlük süreci geçirenler ancak mahkeme yoluyla düzeltebileceklerdir.Kamuoyuna saygıyla ve önemle duyurulur.”

Bakmadan Geçme