2019 yılının ilk Muhtarlar toplantısı Yapıldı

2019 yılının ilk Muhtarlar toplantısı Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirildi.

  • 600
2019 yılının ilk Muhtarlar toplantısı Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Fethiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında 2019 yılında mütevelli heyeti üyesi olarak görev yapacak olan muhtarların seçimi yapıldı.

 Vakıfta görev alacak olan mütevelli üyesi 2 muhtarı seçmek için toplanan muhtarlar; tuzla Mahallesi Muhtarı Bekir Çalış ile Koru Mahallesi Muhtarı Nurettin Göztepe’yi seçtiler.Kaymakam Şahiner’in  konuşmasıyla başlayan toplantıda görüş ve öneriler paylaşıldı.

 Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner konuşmasında “Fethiye’mizin ve mahallerimizin durumunun değerlendirildiği, fikir ve görüşlerin alındığı yılın ilk toplantısını gerçekleştirmekteyiz. Toplantıya katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni bir yıla girdik. Ülkemize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bugün sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızda 2019 yılında görev yapacak olan iki muhtarımızın seçimini gerçekleştireceğiz” dedi.

 Kaymakam Şahiner ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının 2019 yılında yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Bakmadan Geçme