2018 YILINDA 8 MİLYON TL YARDIM YAPILDI

Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2019 yılının ilk toplantısını Kaymakam Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirdi.

  • 1343
2018 YILINDA 8 MİLYON TL YARDIM YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2019 yılının ilk toplantısını Kaymakam Muzaffer Şahiner başkanlığında gerçekleştirdi.

Fethiye Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleşen Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2019 yılının ilk toplantısında Kaymakam Şahiner; Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyelerinden Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği başkanı  Fatoş Aydın, Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Burhanettin Tuna,  hayır sever üye İlhami Sarıyıldız, Karagözler mahallesi muhtarı Ercan Çelik ve Çatalarık Mahallesi muhtarı Ramazan Zorbaş’a teşekkür belgesi verdi.

Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının muhtaç insanlar için görevlerini gönüllülük esasına göre yaptığını belirten Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner,  “Vakfımız tamamen gönüllük esasına göre Allah Rızası için çalışmaktadır. Bu çalışmalarımızdan dolayı bizler herhangi bir ücret almamaktayız.  Kimsenin aklına  bu işten de para alıyorlar gibi yanlış düşünceler gelmesin. Amacımız  ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza devletimizin ve hayır severlerin  imkanlarını ulaştırmaktır. 2018 yılı içersinde bizlere müracaat eden yardım isteyen vatandaşlarımızın sıkıntılarını  gidermeye çalıştık. Bu konuda da başarışlı olduğumuza inanmaktayım. 2018 yılında toplam 8 Milyon TL. yardımda bulunduk. Vakıf üyelerimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Vakfımıza üye olan yine bizler gibi gönüllülük esasına göre çalışan STK temsilcilerine, muhtarlarımıza ve hayır sever üyemizi birer  teşekkür belgesi ile onurlandıracağız.  2019 yılında da yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi, sıkıntılarını çözemeyen;  kardeşlerimizin sıkıntılarını gidermeye çalışacağız” dedi. 

 Şahiner “Her zaman söylediğimiz gibi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız vakfımıza müracaat etsinler. Muhtarlarımız muhtaç insanları kaymakamlığımıza bildirsinler. Devletimizin imkanları oldukça geniş. Kaynak anlamında hiçbir esirgeme yok. Sadece bize elinizi uzatmanız yeter” dedi. Kaymakam Şahiner konuşmasından sonra Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyelerinden Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği başkanı  Fatoş Aydın, Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Burhanettin Tuna,  hayır sever üye İlhami Sarıyıldız, Karagözler mahallesi muhtarı Ercan Çelik ve Çatalarık Mahallesi muhtarı Ramazan Zorbaş’a teşekkür belgesi verdi.

 

Bakmadan Geçme