2 Araç Çarpıştı Biri Showroom'a Girdi

Fethiye'de sanayi çarşısı girişinde 2 araç kavşağa girdiği anda çarpıştı. Araçlardan birisi Lider Mutfak isimli shoowrooma girdi. Araç sürücüleri yaralanıp hastaneye kaldırılırken shoowroomda 30-40 bin TL'lik zarar meydana geldiği öğrenildi. Lider mutfak sahibi İdris Çakal, 'araçlar kavşağa girdiği anda çarpışmış ve bu çarpışmanın sonucunda bir araçta shoowrooma girerek zorla durabilmiş. İşyeri kamera görüntüleri her şeyi gösteriyor iyi ki can kaybı yok' ifadelerini kullandı.

  • 3540
2 Araç Çarpıştı Biri Showroom'a Girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Fethiye sanayi çarşısı girişinde Şehit Fethi Bey Caddesi ile Şehit Sadık Bey Caddesi girişindeki kavşağa giren iki araç dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Çarpılan minibüs İdris Çakal’a ait mutfak shoowroom’ una çarparak içeriye daldı. Shoowroom’un camları patlarken içeride o anda insan olmaması büyük bir mucize olarak değerlendirildi. 

Edinilen bilgilere göre Türkmenistanlı Ylyas Sapargeldiyewiç yönetimindeki minibüs çarpışmanın etkisiyle hızla shoowrooma girdi. Kazada yaralanan 2 sürücü hastaneye kaldırılırken shoowroomda yaklaşık 30-40 bin TL’lik zarar oluştu. Lider Mutfak  sahibi İdris Çakal kazanın ucuz atlatıldığını belirtip can kaybı olmaması sevindiricidir ancak bu kavşakta hemen her gün kazalar yaşanmakta bu kavşak için mutlaka bir tedbir alınmalı ifadelerini kullandı.

Çakal ‘’ Kaza anında burada değildik. Kazayı gören arkadaşlardan duyarak, iş yerine geldik ve iş yeri perişandı. İşyeri cam olduğu için, cam parçalanmış ve parçalar içerideki her şeye zarar vermiş. Burası işletmenin showroomU. İçerisi sanki 20 yıldır kullanılan kötü malzeme gibi duruyor. İçerideki hiçbir şey kullanılır vaziyette değil. Hemen geldik baktık, arkadaşlarda tutanaklarını tuttular. Şu an yapılacak bir şey yok. Ekspertizleri bekliyoruz.  Güvenlik kameralarına baktık, 2 araç çarpışmış kontrolünü yitirince, bizim iş yerine girmiş. Zararımız 30-40 binden aşağı değil, her şey yenilenecek. Hemen her zaman bu tehlikeyle karşı karşıyayız. Günde 3-4 araba çarpacak gibi oluyor. Muğla makasından sonra en hareketli kavşak burası, burada mutlaka tedbirler alınmalı ‘’ dedi. Fethiye Belediyesi Trafik Müdürlüğü yetkilileri kavşakta inceleme yaparken İdris Çakal’dan önerileri dinlediler.

Bakmadan Geçme