15 Tonluk Tırı Tek Başına Çekti

Fethiye'de bir spor salonu sahibi ve fitness sporcusu gücünü deneyebilmek için ilginç bir etkinliğe imza attı

  • 6087
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
15 Tonluk Tırı Tek Başına Çekti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de bir spor salonu sahibi ve fitness sporcusu gücünü deneyebilmek için ilginç bir etkinliğe imza attı. Spor salonuna müşterisi olarak gelen kişinin 15 tonluk tırı na halat bağlayan sporcu bu tırı tek başına yaklaşık 50 metre çekti.Vatandaşların ilgiyle izlediği bu an cep telefonuyla görüntülendi.

Fethiye’de bir spor salonunun sahibi olan kickboks, thai box ve fitness sporunda profesyonel şampiyonlukları bulunduğu öğrenilen Çağdaş Pisili mevcut gücünü denemek için çalışır vaziyetteki 15 tonluk tırı tek başına yaklaşık 50 metre çekti.

Profesyonel fitness sporcusu olan tam 20 yıldan bu yana spor ile uğraşan Çağdaş Pisili fitness sporcusu olarak gücünü denemek ve görmek için ilginç bir yönteme başvurdu.

Mustafa Kemal Bulvarındaki spor salonunun hemen önünde bir müşterisine ait 15 tonluk tıra halat yerleştiren Çağdaş Pisili bu halat ile çalıştırılan tırı çekmeye başladı.Bu ilginç denemeyi akşam saatlerinde yapan Çağdaş Pisili’yi bu haliyle gören sürücüler ve çevredeki vatandaşlar cep telefonuyla görüntülediler.

Tırı yaklaşık yarım saatte 50 metre çeken Çağdaş Pisili yaptığı açıklamada içimdeki gücü dışarıya çıkarmak ve deneme yapmak için bu ilginç yönteme başvurdum.Spor için bu denemeyi yaparken başarmaktan mutluyum.Gençleri bu salon sporlarına davet ederek hayatlarına renk katmalarını ve zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmalarını tavsiye ediyorum ifadelerini kullandı.Pisili ‘’20 yıldır sporun içerisindeyim.12 yıl kickboks,3 yıl thai box 8 yıldırda profesyonel olarak fitness sporuyla uğraşıyorum.Fitness sporunda gücümü denemek için 15 ton civarındaki tırı çekmeye çalıştım ve başardım.Bunun sırrı içimdeki gücü dışarıya çıkarabilmek ve öz güven gerçekleştirmekti.İki gün boyunca bu anı bekledim.Gençleri bu spora başlamalarını öneriyorum.Sporun  temiz insanlarla tanışma ortamı ve dünyası olduğunu herkesin bilmesini istiyorum.Her türlü kötü alışkanlıklardan spor insanları uzak tutar diye konuştu.

Bakmadan Geçme