• Haberler
  • 'ELO SATRANÇ' TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

'ELO SATRANÇ' TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

Fethiye'de Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen 'Elo satranç' turnuvasına yoğun katılım oldu.

  • 1430
'ELO SATRANÇ' TURNUVASINA YOĞUN İLGİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen “Elo satranç” turnuvasına yoğun katılım oldu.
Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen ve iki gün süren satranç turnuvasına 5 kategoride 197 kişi katıldı.

7 ilden 197 sporcunun katıldığı turnuvada, öğrencilere olumlu rekabet duygusunu aşılayarak, zihinsel ve fiziksel aktivitelerle sağlıklı gelişmelerine destek olmak amacıyla yapılan turnuva, dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erecek. Turnuvanın açılış törenine Fethiye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, MUSİAD Abuzer Kartal, davetliler ve veliler katıldı.

Türkiye Satranç Federasyonu Fethiye İlçe Temsilcisi Ünat Sayın “Elo Turnuvasını Fethiye’de ikinci kez yapıyoruz. Yoğun bir ilgi var. Türkiye Şampiyonlarının, Avrupa derecesi yapan çocuklarımızın geldiği, yurdun her kesiminden gelen sporcularımız var. Turnuvaya 225 sporcu katıldı. Bu rekor bir sayı. Fethiye'de o kadar sporcu toplayabilmek, satranç gelişimini sağlayabilmek adına tüm paydaşlardan destek bekliyoruz. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah daha büyük organizasyonlar da yapacağız'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme